Wesprzyj nas:

Z Dobrego Serca
Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia

Ul. H. Brodatego 50/1,
57-210 Henryków
tel: +48 662 622 482
e-mail: kontakt.zdobregoserca@gmail.com

Nr konta do wpłat:
27 9533 0004 2001 0019 2226 0001
Bank Spółdzielczy z siedzibą w Rynek 10, 57-200 Ząbkowice Śląskie

NIP: 8871818386
REGON: 384474157
KRS: 0000805192

Polityka prywatności

Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia ma świadomość ogromnego znaczenia, jakie użytkownicy przypisują do ochrony danych osobowych i ich poufnego traktowania. Dlatego chcielibyśmy przedstawić tutaj sposób gromadzenia przez nas i przetwarzania takich informacji.

Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia, Ul. H. Brodatego 50/1, 57-210 Henryków, NIP: 8871818386 (Dalej: Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia) informuje, że na podstawie art. 24 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2014 r. poz. 1182) jest administratorem Pana/Pani danych osobowych przekazanych za pośrednictwem naszej strony www, poprzez wypełnienie i przesłanie formularzy kontaktowych, zapytania w formie rozmowy telefonicznej lub osobistej.

Dane te będą przetwarzane przez Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia w celu nawiązania kontaktu, odpowiedzi na zadane przez Pana/Panią pytanie, przygotowanie dla Pana/Pani oferty na świadczone przez nas usługi. Dane przetwarzane będą w zakresie adekwatnym i niezbędnym do realizacji ww. celów.

Gromadzenie i wykorzystywanie danych osobowych

Dane osobowe to informacje identyfikujące daną osobę, takie jak nazwisko, adres email czy adres pocztowy. Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia nie gromadzi danych osobowych za wyjątkiem sytuacji, kiedy osoby zainteresowane przekazują nam swoje dane w konkretnym celu (np. w celu zaprenumerowania Newslettera internetowego, odpowiedzi na zadane pytanie oraz przygotowanie oferty, wzięcia udziału w badaniu, konkursie lub loterii, zamówienia broszur czy też prośby o udzielenie informacji) i wyrażają zgodę na ich wykorzystanie.

Dane osobowe przechowujemy, wykorzystujemy lub przekazujemy wyłącznie za zgodą osoby zainteresowanej i wyłącznie w zakresie – pod względem treści i czasu – wymaganym w określonym przypadku, np. w celu udzielenia odpowiedzi na pytania lub zareagowania na wyrażone obawy, spełnienia prośby lub zawiadomienia zainteresowanych osób o wynikach konkursu lub loterii. Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia gwarantuje, że nie sprzeda ani nie udostępni danych osobowych żadnym stronom trzecim. Możemy jednak zostać zobowiązani do ujawnienia informacji na temat naszych użytkowników z mocy prawa lub w konsekwencji wykonalnych nakazów organów rządowych.

Wykorzystywanie danych osobowych do celów reklamowy i marketingu

W przypadku uzyskania wyraźnej zgody osoby zainteresowanej na wykorzystanie jej/jego danych osobowych dla celów reklamy lub marketingu, dane osobowe takiej osoby będą również przechowywane i wykorzystywane w sposób ciągły dla takich celów, np. w celu wysyłania Newsletterów, zaproszeń do udziału w konkursach lub loteriach, drogą elektroniczną lub pocztową lub za pomocą innego kanału komunikacji, zaakceptowanego przez zainteresowaną osobę. Dane danej osoby możemy wykorzystać w celu stworzenia i utrzymywania profilu użytkownika, co pozwoli nam zaoferować reklamy i promocje dopasowane do indywidualnych potrzeb. Możemy również wykorzystywać przekazane nam dane w celu analizy i poprawy naszych usług internetowych oraz działań w zakresie reklamy, marketingu, badań rynkowych i sprzedaży.

Wycofanie zgody

Zgodę na wykorzystywanie danych osobowych można wycofać w całości lub części w każdym momencie, ze skutkiem przyszłym. Dane osobowe zostaną usunięte w momencie otrzymania wycofania zgody. Oświadczenie o wycofaniu zgody prosimy wysłać do nas na adres:

Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia, Ul. H. Brodatego 50/1, 57-210 Henryków, NIP: 8871818386

Prawo do informacji

Na życzenie, niezwłocznie informujemy zainteresowaną osobę o rodzaju danych osobowych, które (jeśli w ogóle) zostały zgromadzone w trakcie jej/jego wizyt na naszej stronie internetowej. Wszelkie zapytania w tej kwestii najlepiej wysłać do nas na adres:

Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia, Ul. H. Brodatego 50/1, 57-210 Henryków, NIP: 8871818386

Bezpieczeństwo danych

Wprowadziliśmy środki techniczne i organizacyjne w celu ochrony danych użytkownika przed utratą, modyfikacją, kradzieżą bądź dostępem ze strony nieupoważnionych stron trzecich.

Zmiany i aktualizacje

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany lub aktualizacji którejkolwiek części niniejszego oświadczenia o ochronie danych w wybranym przez nas momencie, bez konieczności zawiadamiania o tym użytkowników. Prosimy regularnie sprawdzać treść niniejszej informacji, aby dowiedzieć się o wszelkich zmianach lub aktualizacjach w zakresie niniejszego oświadczenia. Oświadczenie zawsze opatrzone jest stosowną datą wejścia w życie.

Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności. Polityka Prywatności obowiązuje wszystkie osoby odwiedzające nasz serwis.

Dane osobowe

Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia nigdy, pod żadnym pozorem nie udostępnia danych kontaktowych swoich użytkowników osobom/firmom trzecim.

Ciasteczka (cookies)

Niektóre obszary serwisu Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia mogą wykorzystywać ciasteczka, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera odwiedzającego identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia i przyspieszenia działania serwisu (np. poprzez zapamiętanie poprzednio otwartych tekstów i szybsze ich ponowne wczytywanie). Ciasteczka są nieszkodliwe dla komputera, jak również dla użytkownika i jego danych. Każdy użytkownik może je wyłączyć w ustawieniach własnej przeglądarki.

Google Analytics

Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. („Google”). Google Analytics używa „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych.

Google będzie korzystał z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.

Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe. Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Facebook

Na stronach Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia znajduje się zintegrowany plugin (wtyczka) portalu społecznościowego Facebook. Plugin Facebooka znajduje się pod przyciskiem „Lubię to” na naszej stronie. Listę pluginów na Facebooku znajdziesz tutaj.

Kiedy odwiedzasz naszą stronę, następuje automatyczne połączenie poprzez plugin pomiędzy serwerem Facebooka, a Twoją przeglądarką internetową. Facebook otrzyma wtedy informację, że Ty pod swoim adresem IP odwiedziłeś naszą stronę. Jeśli klikniesz na przycisk „Lubię to” w czasie kiedy jesteś zalogowany w swoim koncie na Facebooku, to zawartość naszej strony może zostać podlinkowana do Twojego profilu. Dodatkowe informacje znajdziesz na stronach Facebooka.

Jeśli nie życzysz sobie, aby Facebook odnotowywał fakt Twoich odwiedzin na naszej stronie, prosimy wylogować się ze swojego konta użytkownika na Facebooku.

Wyłączenie odpowiedzialności

Z Dobrego Serca Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia nie bierze odpowiedzialności za treści opinii, komentarzy osób prywatnych i firm udzielanych na naszych stronach.

  • Wesprzyj nas:

    Z Dobrego Serca
    Krajowa Fundacja Pomocy i Wsparcia

    Ul. H. Brodatego 50/1,
    57-210 Henryków
    tel: +48 662 622 482
    e-mail: kontakt.zdobregoserca@gmail.com

    Nr konta do wpłat:
    27 9533 0004 2001 0019 2226 0001
    Bank Spółdzielczy z siedzibą w Rynek 10, 57-200 Ząbkowice Śląskie

    NIP: 8871818386
    REGON: 384474157
    KRS: 0000805192